понеділок, 27 квітня 2015 р.

Atalanta Bergamo - SSC Neapol

Oikea draama katsojat näkivät kentällä Bergamaschi, jossa hän esitteli Napoli. Kotimaan kauan ollut lupaava johtoa, mutta lopulta täytyi kiittää jalkapallo Herralle, että voitaisiin katsoa yhden pisteen lopullinen piirtää 1: 1. Asetus ei anna rangaistus Higuaín.

Napoli alkoi aktiivisesti paljon Atalanta maalivahti ja kotimaan Sporitello oli jatkuvasti ikuisesti. Neuvo, miten Mertens ja yrittää Hamsik. Paine luokitus oli pysyviä, mutta eivät johda pitkän toinen merkittävä uhka. Puoliajan goalless tilanne kesti hieman yli sen Bet365 bonus kyvyttömyys Napoli pisteet.

Atalanta eteenpäin teho ei näytä, mutta meni 58 minuuttia yllättävän johtaa. Raimondi keskus sai jopa Germán Denis, joka lopulta teki maalin tällä kaudella - 1: 0 Atalanta. Vastaus voisi olla salama, Callejón oli sata prosenttia mahdollisuus, mutta jäi tyhjän maalin. Se oli valtava mahdollisuus, että vieraat tarvinnut katua. Vaikka Parthenopei paine jatkui, mutta puolustus Bergamaschi oli tulla kestävämmiksi, Insigneho laukaus meni tolppaan. Hieman hellittää tähän suuntaan merkitsi 83 minuuttia ja syrjäytymisen Cigariniho. Napoli aisti mahdollisuus kääntyminen, ja niin se tapahtui. Gonzalo Higuaín meni puolestaan ​​musta ja tasoitetaan neljä minuuttia ennen ottelun 1: 1.

Napoli mutta halusi enemmän ja heitti kaikki voima hyökkäys. Hänen Unibet bonus toimiaan huipentui toisen minuutti ylimääräistä aikaa määräsi rangaistuspotku. Gonzalo Higuaín mutta ei painoa hetkellä kiinni Sportiello suuntaan, rangaistus purettua ja vaalia ratkaisevasti lopulliseen piirtää 1: 1. Vaikka Parthenopei olivat koko ottelun parempi joukkue, mutta kärsi neproměňování mahdollisuudet.