понеділок, 27 квітня 2015 р.

US Sassuolo - Empoli FC

Sassuolo vuonna předehrávce tyhjäntoimittaja neuvottelee Empoli 3: 1 ja voitti toisen kerran peräkkäin. Voita Neroverdi mutta koskaan kantoi helposti, kiitos vieraille johti Croceho, mutta toisella puoliskolla osuma Missiroli. Floccari ja Berardi. Sassuolo myös jäänyt rangaistuspotku jälkipuoliskolla hän voinut kääntyä Berardi.

Parempi näin alkoi ottelu vieraille, vaikka ensimmäinen lupaava mahdollisuus pelaajia oli Sassusola. Acerbi tiiviisti jättänyt pisteet tavoite, vastaan ​​suuri hitti maalivahti Bardi. Kolme minuuttia myöhemmin vieraat läpi. Defense Sassuolo oli aivan järkyttynyt, kun Zielnski saanut jäi eteen ja heti lähetti sen vasemmalle Croceho, joka iski juuri Rod - 1: 0 Empoli. Ennen vuoden alkupuoliskolla oli kopačce toinen maali Massimo Maccarone Empoli, mutta osoitti suurta maalivahti Consigli ja 42.minutě leimattu Vecino napa! Sassuolo siksi alkupuoliskolla notnout onnea, joka osoittautui edelleen kehityksen avain.

Luck oli kotona, mutta myös alussa toisen säädöksen, 47.minutě Zielnski pilalle Consiglimu todellisia ongelmia, mutta hän onnistui haalimaan yrittää kulmapotkusta. Sassuolo vastasi heikosta kehityksestä tarkka keskellä 56.minutě jälkeen Taidera, johon hän juoksi kahden puolustajien Missiroli tasolle 1: 1. Korvaavat tavoite doused maksut Eusebio Di Francesco kirjaimellisesti elävän veden, takana toinen kolmen minuutin vannonut tuomaria niiden hyväksi rangaistuspotku, mutta Berardi hänen rikosoikeudelliseen ei kuultu.

Hänen onnekseen Sassuolo teki toisen maalin samoin. Sergi Floccari rozeběhnutý rajat rangaistusalueella potkut Bassi purjehti läpi ilman turhaan - 2: 1 Sassuolo. Empoli nyt tarvitaan karistanut voimia hyökkäykseen, mutta se oli taas Neroverdi, joka vakuutti itselleen. Domenico Berardi yritti roikottaa korkean pallon ja hänen päänsä oli noussut 3: 1. Empoli on vähentää tai jopa kompensoida sanaton ja hävisi toisen ottelun peräkkäin.