вівторок, 14 квітня 2015 р.

Maalivahti FTC

Sunnuntai Ferencvarosin 2-0 voiton New Pest kierroksella 23 jalkapallon Bundesliiga. Insta-analyysi järjestelmä, voimme auttaa sinua katsoa numeroiden takana derby, joka osoittautui olevan vaikka FTC kehittää, kun on kyse taistelusta Europa League myös käynnistää menestys kansainvälisellä tasolla.


Mainos
Mateos luottavaisesti pelannut jalkapalloa (Kuvaaja Gabor Hegedus)

Korkean tason ryhmä Fradi NANCE

Peli oli 2-0 Ferencvarosin mukaan kaikki asiaa koskevat tilastotiedot vallinnut hänen vastustajansa. Vihreä ja valkoinen ampui 21 kertaa maalin violetista vain seitsemän kertaa, 10: 1 oli szögletarány iskujen 102: 61 (17: 7 suhde ilmaistuna laukaus). Vaikka useimmat uudet Pestin puolustautui, joten enemmän Fradi kaksinkertaistui (19-12) 65:35 prosenttia ajasta, 32 kotimaiset, jossa vieras oli vain 12 minuuttia pallo. Joukkueiden tilastot ovat saatavilla klikkaamalla tästä!

Maalivahti FTC (ja kenttä) paras


Alusta ei mahdu uusia jalkapallo kuume, paras pelaaja oli erittäin Dibusz Dennis Insta-235-indeksi, valtava suojattu Kim Ojo johtaja myöhemmin v annettu vasta Asmir Suljić, ja tuplasi johtonsa Fradi. Mielenkiintoista, numero myös Viva esitys (myös feat häneen) Balajcza Szabolcs arvioidaan suorituskykyä 161 Inst.

Zoltan Gera oli toiseksi paras 217-indeksi. Maajoukkueen keskikenttäpelaaja on ollut kaksi ylimääräistä támadópassza (Dawn juuri antanut enemmän kolme), 33 oli onnistunut siirto etukäteen, usein (49 kertaa), seuralaiset etsivät häntä palloa. Mikä todella erottui, mutta ne olivat yritysostot pallon, toiseksi korkein pari voittaa taistelun alalla, jotka ovat hyvissä keskikenttäpelaajaa Somalian ja Dawn.

Kolmanneksi, David Mateos-mail ulos 213. Középhátvédnél aloittelijoille ainoastaan ​​kulkevat täsmällisesti Somalia (89 Brasilian, Espanjan 88 prosenttia), 85 prosenttia kaksintaistelun voitti kahdeksan yhdeksästä antenni kaksintaistelu - nämä erittäin epävarma kenttäpelaajaa.

Немає коментарів:

Дописати коментар